Icycoolalonna Chat :) | It's my life

[X] CLOSE
Get this widget

DaWords

"Words, once they are printed, have a life of their own." – Carol Burnett

Chat :)

Hello :)

Hari ni saya nak tunjuk kat korang chatbox yang baru saya BW kat mr.Google ni. :)
Mesti ada yang dah tengok da kn. :) okay. Ini utk yang baru je. :)

Jen-jeh-JENG!! 

*Sorry buruk ;)





Untuk mereka yang baru sahaja bersua dengan gambar saya. *yg buruk itu . heheh

Hari ni, saya nak memperkenalkan sahaja. Korang cuba lah buat kat blog korang sendiri ye. :)

Tekan sini --> ChatWing.


Thanks ;)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments:

Mia Liana said...

kak mia lebih suka cbox... (^_^)

yang ni pun ok juga...

Claramenda Douhin said...

Thanks kak ! :D




Let's exchange


Recently Post

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

 
Copyright © . All Right Reserved by Icycoolalonna