Icycoolalonna Extreme hurt ! | It's my life

[X] CLOSE
Get this widget

DaWords

"Words, once they are printed, have a life of their own." – Carol Burnett

Extreme hurt !

Salam sejahtera~



Hello kamu. Apa khabar? Sihat? Sekarang ini musim sejuk. Mesti ramai yang sakit ini kan? Macam saya juga. Sudahlah sakit, mata lagi yang nampak seksi kerana bengkak. *hehe* Biarlah. Lagi sakit ini hati. Tadi pagi, keluarga saya berhabis-habisan mahu masuk ke bilik saya. Mahu bedak lah, cermin lah, segalanya. *macam ja ini stor diorang buat* =.=

Dad pula berhabis suruh keluar dari bilik. Mesti keluarkah kalau mahu pastikan yang saya sudah bangun? Tentu bukan akan jadi begini kalau abang tidak kacau saya yang kelmarin. Dan kerana dialah saya terpaksa memarahi mama. Semasa saya marah mama, saya menangis. Memang benar kata mama, I'm useless.

Tak apa ma. . Next time, saya tidak akan menyusahkan mama lagi.

Terima kasih kerana membaca. .
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comments:

Junkyo Hikari said...

awww... sy pun samalh macam Clara ^__^

kerana selalu di bilik jadinya ibu abah selalu suruh keluar bilik, jenguk-jenguk sikit :P

bukannya apa, they feel worried kalau main komputer lama sangat.. I might get sick ^^

so, sy rasa mungkin parent kamu pun macam tu ^^

btw marah sebenarnya tanda sayang XD believe me ^__^

dun be sad okie~ ^^




Let's exchange


Recently Post

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

 
Copyright © . All Right Reserved by Icycoolalonna