Icycoolalonna Klik-klik Iklan Blogger | It's my life

[X] CLOSE
Get this widget

DaWords

"Words, once they are printed, have a life of their own." – Carol Burnett

Klik-klik Iklan Blogger

Hello :)

Sebenarnya saya dalam mood klik-klik iklan ni. . macam seronok pula kann. . hehe :) Earning baru je RM1. . Huhu. . sebenarnya klik-klik ini pun susah juga kalau earning x naik. Apa boleh buat kan. . :)

Usaha tangga kejayaan. . Payahnya, tetapi menjadi satu kebanggaan jikalau kita berusaha akan sesuatu, bukan? Maklumlah masih mentah. Belum melalui pelbagai perkara. . huhu

Nuffnang pun kejam juga kadang-kadang kan . heheh. . Aku lagi kejam. Klik-klik iklan sehingga dia tak bagi iklan selain churp-churp. . huhu. .

Anyway, it's the best way for me. I can seek for money to use. Untuk sambung pengajian lah kunun. . Hehe. .

Sesiapa ternampak ini post, mohon klik-klik iklan kat blog ini ya. . Terima kasih :) :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:




Let's exchange


Recently Post

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

 
Copyright © . All Right Reserved by Icycoolalonna