Icycoolalonna Owning something | It's my life

[X] CLOSE
Get this widget

DaWords

"Words, once they are printed, have a life of their own." – Carol Burnett

Owning something

Salam sejahtera ~



Pernahkah anda begini? Jika benda yang anda sayang sangat-sangat di kacau oleh seseorang, marah tak? Seboleh-bolehnya nak hentam sesiapa yang mengacaunya? Tak kira orang itu adalah kekasih, bestie dan sebagainya?

Saya selalu kena. Abang selalu kacau barang-barang saya. Rasanya sangat sedih dan adakalanya ingin membunuh abang kandung sendiri. *Betul nii*. Apa tidak? Barang saya kan? Dan apabila saya meminjam baju dia, dia akan memberi alasan yang berbagai. *dalam hati meluap-luap rasanya* 'Wehh saya bagi pinjam, tak bagi saya pula??!'. Memang cukup tension sangatlah time tu.

Walaupun begitu, tertanam di hati saya yang saya tidak akan meminjamkan lagi barang-barang saya lain kali. Macam dendam lah pula tapi ini sedikit berbeza. Saya cuma akan membantu dia jika diperlukan. Sudahlah saya terkena oleh gf dia. 'Stick with him together and doesn't listen to other' konon. Jikalau anda membaca mesejnya, conform anda rasa sakit hati sangat. :(

Btw, it's the hardest thing in life. I know I will trough it. Walaupun lambat atau cepat. :(

Thanks for reading my diary.
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:




Let's exchange


Recently Post

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

 
Copyright © . All Right Reserved by Icycoolalonna