Icycoolalonna Sweet grief~ | It's my life

[X] CLOSE
Get this widget

DaWords

"Words, once they are printed, have a life of their own." – Carol Burnett

Sweet grief~

Salam sejahtera ~

Hii kamuu :) Sebenarnya tadi pagi saya dalam mood yang tak bagus. Kerana wang aku hilang. :( :(
Usaha selama 1 bulan ini tidak mendatangkan hasil. :( Betul-betul kecewa. Sudahlah wang hilang, elektrik juga tak ada. TERAMAT BOSAN TERASA.

Anyway, dalam kebosanan ada hikmat disebaliknya. Eh ehh macam ada udang di sebalik mee la pula?? MEE ? Oh no. Heheh. . Baru je buka akaun nuffnang tadi. Tengok CPUV, tak adalah pula. Tengok earning lain, wahh. Dapat sedikit namun cukup menharukan perasaan. :) Terima kasih yang tak terhingga kepada sesiapa yang telah menolong saya klik iklan dalam blog saya. :) :) Bertambah semangat nak BW then tekan-tekan nuffnang kamu. :)

Eh ehh . . ni dia imagenya. :)


That's all :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment




Let's exchange


Recently Post

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

 
Copyright © . All Right Reserved by Icycoolalonna