Icycoolalonna Weeeee~ | It's my life

[X] CLOSE
Get this widget

DaWords

"Words, once they are printed, have a life of their own." – Carol Burnett

Weeeee~

Sila baca~


Pakwe ⇨ Pimpin tangan ⇨ Awek ⇨
Senyum ⇨ Dalam Hati ⇨ "Romantik nya" ⇨ Orang single ⇨ Pandang ⇨ Jeling ⇨ Dalam hati ⇨ "Ishh, Geram pulak aku tengok"⇨ Awek tanya,kenapa pegang tangan erat sangat ni ? ⇨ pakwe jawab ⇨ takut sayang hilang   :')          :')  sweet kan  , , , Cuba awak bayangkan.. Apabila tiba satu tengah malam, tiba-tiba awak terjaga dan tersedar bahawa diri awak dikelilingi oleh kawan awak yg sedang mengucap selamat hari jadi kepada awak. [蛋糕][礼物] Dan akan menjadi saat yg ajaib apabila air mata kegembiraan mengalir.. Hantar ini kepada sesiapa yg awak rasa istimewa dan awak tidak mahu kehilangan dia. Dan lihat berapa banyak awak dpt kembali.  Cuma nak ucapkan.. Love you my crush.. Stay with me forever.. [愉快] THIS LOVE, IS LOVE, THE LOVE, BEST LOVE, WAY LOVE, TO LOVE, SAY LOVE, THAT LOVE, I LOVE, REALLY LOVE, LUCKY LOVE, TO LOVE, HAVE LOVE, YOU LOVE, AS LOVE, MY LOVE, FRIEND LOVE..   skrg baca semula ayat di atas tanpa ada perkataan 'LOVE' .. comel kan..?? [偷笑] hantar ini kepada semua kwn awak TERMASUK SAYA (tidak kira lelaki ataupun perempuan )    Jika awak dpt balik    1 : awak kesunyian  3 : awak baik 6 : awak sgt baik  9 : awak sgt beruntung
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:




Let's exchange


Recently Post

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

 
Copyright © . All Right Reserved by Icycoolalonna