Icycoolalonna Any suggestion? | It's my life

[X] CLOSE
Get this widget

DaWords

"Words, once they are printed, have a life of their own." – Carol Burnett

Any suggestion?

Salam sejahtera ~



Saya nak minta tolong kepada para pengunjung blog ini. Rasa-rasanya, apa yang perlu di baiki dalam blog ini ? Saya mahu kutip pendapat kamu semua. Sila beri kerjasama ye. ^_^

P/S : Ada surprise buat pemberi komen yang bertuah. :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

maybe a bigger type font???

Farah Waheda Wahid said...

maybe make your font a little bit bigger???

Farah Waheda Wahid said...

maybe make your font a little bit bigger???

Farah Waheda Wahid said...

maybe make your font a little bit bigger???

Farah Waheda Wahid said...

maybe make your font a little bit bigger???

farah adila said...

semua dah okay .cantik je blog awak :) .cuma kalau tanpa note *klik iklan* tu lagi okay sebab kita kena close tu dulu baru boleh tengok isi blog awak ni .sory ye kalau menyinggung perasaan :)

Marionette Doll said...

maybe some background? jenis font? :)




Let's exchange


Recently Post

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

 
Copyright © . All Right Reserved by Icycoolalonna